Vilket år det har varit....

Året började fint med att Annie och husse Jonny var i Estland och plockade hem BIR Cert och Cacib. Sen har deras karriär bara fortsatt. I Visby den 2 juli tog hon hem Championatet och idag är hon Svensk, Dansk, Norsk, Finsk, Estisk, Lettisk och Polsk Champion, hon blev dessutom Polsk Vinnare05. Annie har också hunnit med mentalbeskrivning och är ögonlyst och röntgad UA. Inte nog med detta utan hon blev också Årets Kuvasz 2005! JÄTTEGRATTIS till Annie och Jonny, vilket par!

Det är inte bara Annie det har gått bra för i år.

Min första egenuppfödda Champion blev Cleo som med matte Pernilla har tagit hem titlarna Svensk och Dansk Champion. Därefter har vi Nello med Silvana som har blivit Svensk och Norsk Champion samt syrran Anya med matte Ariana som också har blivit Svensk och Norsk Champion. Sist men inte minst har vi Verdi med husse Per som blev BIR och BIS2 i NorjeBoke och samtidigt blev Svensk Champion. Ni kan se under Årets Kuvasz 2005 var alla dessa duktiga hundar placerade sig.

Nello, Anya och Verdi har även dem varit på Mentalbeskrivning.

Den 25 mars föddes Sorschies B-kull och det blev 3 tikar och 6 hanar. Även dessa småttingar har varit ute lite i utställningsringen med bra resultat. Vi ser med spänning fram emot vad som ska hända med dessa vovvar.

Årets Kuvaszspecial med den ungerska domaren Peter Hudak vanns av inte mindre än min älskling SIMBA. Vilken avslutning på hans karriär. I samband med Specialen fick jag också tillfället att ha Foszy här ett par dagar, en underbar hund som man kan pussa ihjäl...

Det har även gått bra för Orphies avelsgrupp med några BIS placeringar. Orphie blev slagen på sluttampen av sin dotter och hamnade på Årets Kuvasz andra plats.

Csiriz har plockat sina tre Cert i sommar och blev Svensk Champion i Sofiero den 10 september. Den 11:e var hon på mentalbeskrivning. Hon är ögonlyst och röntgad UA och den 1 december födde hon en kull valpar, Sorschies C-kull.

Jag kan inte vara annat än SÅÅÅ nöjd med detta året och alla mina härliga valpköpare och vänner, utan er skulle detta inte hända.

Kramar till er alla